גריל מקצועי – להרגיש בארגנטינה
ההבדל בין גריל מקצועי למנגל חובבני הוא מהותי: קרניבורים אמיתיים, אשר מבינים בבשר איכותי ומוכנים להשקיע בכך לעולם לא יתפשרו על גריל שאינו גריל פחמים אמיתי, המספק מנות שלא מביישות אף מסעדת בשרים.
מדובר על גריל הפועל על גז אשר מחמם את הגחלים באופן מושלם. גריל מקצועי זה מספק רשתות צלייה גדולות העשויות ברזל כבד אשר משאירות מאחור כל מעמד אחר לצליית בשר. כמו כן, גריל זה מיועד לצלייה איכותית ואיטית של בשר משובח, כגון אסאדו דרום אמריקאי, אנטריקוט או סינטה ומשרת היטב את טעמם הנפלא של הנתחים.
חברה מקצועית
שאולי גרילס היא חברה מקצועית המייצרת גריל מקצועי, טבונים, מנגלים, מתקני שווארמה ועוד…
החברה מספקת מוצרים באיכות גבוהה במיוחד לחובבי בישול שמעוניינים באוכל מקצועי ולא פחות מזה. מוצרי החברה השונים כמו מנגל גז גריל, מטבחי גינה ועוד… מעניקים איכות ללא פשרות שבאה לידי ביטוי בחומרים מהם הם מורכבים וברמה הגבוהה שהם מספקים, כגון מבערי גז היוצרים עוצמת חום גבוהה במיוחד, מפרט טכני מרשים, מבערים מיוחדים ורשתות צלייה מהטובות בעולם!
מתכננים מטבח חוץ?
כדאי מאוד שתיקחו בחשבון אופציה למעשנה\מעשנת שחזרה להיות הטרנד החם. אצלנו בשאולי גרילס תוכלו לקבל מידע ושירות לגבי מעשנות. כיום קיים שפע עצום במינים וסוגים שונים של מעשנות: יש המופעלות ע”י גז, יש מעשנות המופעלות ע”י חשמל ויש את העממיות והעתיקות ביותר המופעלות ע”י עצים. בעבר המעשנות היו ממוקמות בתוך בור באדמה והיו מבשלות את הבשר בצורה איטית למשך שעות רבות.
כיום מיוצרות המעשנות מחומרים רבים שונים ומגוונים כמו חרס(קרמיקה), ברזל, נירוסטה, אלומיניום ועוד. מכנה משותף לכל הסוגים הוא: שריפת עצים בצורה איטית ובישול הבשר באיטיות, תוך הקפדה על טמפרטורה קבועה. לצד המעשנות נצטרך עוד מספר משלימים נוספים כמו:
כפפות עמידות בחום, תאורה טובה, סכיני חיתוך, מד חום קוצני, מלקחיים ושבבי עץ בטעמים שונים. אצלנו בשאולי גרילס מטבחי חוץ תוכל להשיג את הקמדו- מעשנת עם היסטוריה של לא פחות מ3,000 שנים (מקורה ביפן והודו שם נקרא שמה טנבורי). הקמדו מיוצר מקרמיקה, מלט, טרקוטה ועוד חומרים קשים שעמידים בטמפרטורות גבוהות ומבודדות בצורה מדהימה, יתרון בולט נוסף לקמדו בכך שאפשר להשתמש בה כגריל פחמים לכל דבר ולצלייה מהירה ואיכותית. אגב קיים הבדל טמפרטורה לא קטן בין חלקה התחתון של המעשנת לבין חלקה העליון(רשת עליונה), הבדל שעשוי להגיע לעד 25 מעלות צלזיוס. אתם מוזמנים להשלים את מטבח החוץ שלכם עם מעשנה איכותית לשנים רבות בצבעים שונים.
אגב… מומלץ לשאול את הילדים איזה צבע עדיף עליהם מכיוון שהם עתידים לרשת אותה בעתיד.